Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı üzüm yediğini görmek

Rüyada kırmızı üzüm yediğini görmek

Rüyada kırmızı üzüm yediğini görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Rüyada kırmızı üzüm yediğini görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe üzüm yedirmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada birisine üzüm yedirmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada kara üzüm yediğini görmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada üzüm yemek ve yedirmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine üzüm yedirmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments