Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine süpürge vermek

Rüyada birine süpürge vermek

Rüyada birine süpürge vermek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada birine süpürge vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Rüyada süpürge yıkamak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Rüyada birine süpürge vermek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi satın almak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada süpürge vermek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada süpürge tarlası görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet eder.

Rüyada el süpürgesi almak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına delalet eder.

Rüyada süpürge kesmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments