Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge tarlası görmek

Rüyada süpürge tarlası görmek

Rüyada süpürge tarlası görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada süpürge tarlası gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada süpürge tarlası görmek çok üzüleceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulur.

Rüyada elektrik süpürgesi satın almak gerçek mutluluğu tadacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge otu görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine yorulur.

Rüyada birine süpürge vermek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği birini kırmaya, olumsuz olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada süpürge kesmek yeni yollara girileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde süpürge görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada el süpürge görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, zaferlere doymayacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saplı süpürge görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments