Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine su dökmek

Rüyada birine su dökmek

Rüyada birine su dökmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine su dökmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu veya sevgi paylaşımlarının yüksek olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada çiçeklere su dökmek sorunların yakında son bulacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fidana su dökmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalettir.

Rüyada pencereye su dökmek aile hayatlarını bozulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze su dökmek güzelleşeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada şişeden su dökmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kaynar su dökmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada tuzlu su dökmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kapı önüne su dökmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments