Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeden su dökmek

Rüyada şişeden su dökmek

Rüyada şişeden su dökmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, gözden düşeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına alamet eder.

Rüyada şişeden su dökmek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Rüyada şişeden su dökmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada plastik şişe içinde su görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada plastik şişede su görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada şişeden su içmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada bir şişe su içmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada şişeye su doldurmak huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada küçük su şişesi görmek büyük rahatlık yaşanacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına alamet etmektedir.

Rüyada plastik şişeden su içmek şansının kendisinden yana olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, bereketli bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments