Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereye su dökmek

Rüyada pencereye su dökmek

Rüyada pencereye su dökmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret eder.

Rüyada pencereye su dökmek gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Rüyada pencereye su dökmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına yorulur.

Rüyada pencereden su dökmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada pencereye su atmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, sorunların hallolacağına inanılır.

Rüyada arkadan su dökmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarına su dökmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yere su dökmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete su dökmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hamamda su dökmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, borç batağına düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments