Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine silah atmak

Rüyada birine silah atmak

Rüyada birine silah atmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, başarısının yükseleceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine silah atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Rüyada silahı denize atmak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize silah atmak büyük tartışmalar yaşanacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahı yere atmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada silahı suya atmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına alamet eder.

Rüyada silahla mermi atmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, malının da hiç olacağına inanılır.

Rüyada silahla kurşun atmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde silah atmak aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada birine silah atmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments