Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde silah atmak

Rüyada düğünde silah atmak

Rüyada düğünde silah atmak kişinin iyi hale geleceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde silah atmak gördüyseniz:

  • İlgisiz veya önemsiz bir işle uğraşırken, aklınıza belli bir hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ya da belli konulara daha derinlikli yaklaşmanıza yardım edecek fikirler gelebilir.

Rüyada düğünde silah atmak manevi olarak hasar alınacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada düğünde silah sıkmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde silah görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet eder.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada düğünde para atmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet eder.

Rüyada havaya silah atmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada denize silah atmak maddi güç elde edeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmana silah atmak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments