Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahı denize atmak

Rüyada silahı denize atmak

Rüyada silahı denize atmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yanlışlara düşeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına tabir olunur.

Rüyada silahı denize atmak gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Rüyada silahı denize atmak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize silah atmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet eder.

Rüyada silahı yere atmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla mermi atmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada silahla kurşun atmak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, ortamın bir hayli gerileceğine inanılır.

Rüyada silahı suya atmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada silah atmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada havaya silah atmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, en pahalı evlerde oturacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments