Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahı yere atmak

Rüyada silahı yere atmak

Rüyada silahı yere atmak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çirkin amellere, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, saadetinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahı yere atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek için ani hareketler yapmamaya dikkat edin.

Rüyada silahı yere atmak rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, huzura erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada düşmana silah atmak zor zamanlar yaşanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada silahı denize atmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize silah atmak hayırlı bir evlilik yapılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla mermi atmak sevinçli ve güzel bir haber almaya, işlerin sarpa saracağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde silah atmak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada silahı suya atmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine silah atmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments