Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sarılıp koklamak

Rüyada birine sarılıp koklamak

Rüyada birine sarılıp koklamak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine sarılıp koklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Rüyada sarılmak koklamak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine sarılıp koklamak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine sarılmak koklamak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet eder.

Rüyada sarılıp koklamak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Rüyada sarı çiçek koklamak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada çilek koklamak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, iş hayatının düzeleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbise koklamak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments