Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılmak koklamak

Rüyada sarılmak koklamak

Rüyada sarılmak koklamak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, beddua ve ah alacağına, kolaylıklara kavuşacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sarılmak koklamak gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Rüyada sarılıp koklamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına alamet eder.

Rüyada sarı çiçek koklamak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine işarettir.

Rüyada birine sarılıp koklamak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine inanılır.

Rüyada sarılmak koklamak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, ferahlık veren sözler duymaya, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine sarılmak koklamak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kahve koklamak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hacetinizin giderilmesine inanılır.

Rüyada gül kokladığını görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments