Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek koklamak

Rüyada çilek koklamak

Rüyada çilek koklamak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, hayata küseceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilek koklamak gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Rüyada çilek koklamak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nergis koklamak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçları koklamak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işlerin açılacağına, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada annemi koklamak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sarı çiçek koklamak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine sarılıp koklamak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, tüm dileklerin tutacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Rüyada portakal koklamak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kekik koklamak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments