Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal ve pekmez görmek

Rüyada bal ve pekmez görmek

Rüyada bal ve pekmez görmek durgun giden işlerin açılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Rüyada bal ve pekmez gördüyseniz:

  • Hayatın size sunduklarından keyif almaya bakmalısınız.

Rüyada bal pekmez görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, fakir çocukları giydireceğine delalettir.

Rüyada bal ve pekmez görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına tabir olunur.

Rüyada bal pekmez yemek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, muradın olacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada dut pekmezi görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine pekmez vermek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada pekmez yapmak onun kıymetini her daim bileceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pekmez içmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, daha isabetli kararlar alacağına inanılır.

Rüyada andız pekmezi görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments