Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut pekmezi görmek

Rüyada dut pekmezi görmek

Rüyada dut pekmezi görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, stresinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada dut pekmezi gördüyseniz:

  • Belli bir girişim veya anlaşma tekrar şekilleniyor.

Rüyada dut pekmezi yapmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dut pekmezi görmek onların bir adım önüne geçeceğine, gülmeye hasret kalacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut pekmez görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada pekmez dökmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pekmez almak başarı ve zenginlik getireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pekmez görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, adını işiyle duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada pekmez satın almak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalet eder.

Rüyada ekmeğe pekmez sürmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments