Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pekmez dökmek

Rüyada pekmez dökmek

Rüyada pekmez dökmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, nefsine uyacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Rüyada pekmez dökmek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz.

Rüyada pekmez dökmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, işlerinin hemen hallolacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada bal pekmez yemek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet eder.

Rüyada ölüden pekmez almak kolaylık sağlayacağına, duaların kabul olacağına, kısmetin bollaşacağına yorulur.

Rüyada armut pekmezi görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet eder.

Rüyada pekmez yapıldığını görmek işlerinde kara geçeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, aniden evlilik kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm pekmezi yemek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pekmez içmek sürpriz olayların meydana geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pekmez satın almak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments