Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leblebi vermek

Rüyada leblebi vermek

Rüyada leblebi vermek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, huzurunun yerinde olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leblebi vermek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için zamanınızı dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada leblebi üzüm görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birine leblebi vermek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, umutlarını yitireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leblebi istemek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şekerli leblebi görmek kötü duygularını yeneceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına alamet eder.

Rüyada nohut leblebi görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada leblebi yemek bir sebeple çok üzüleceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz leblebi yediğini görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada leblebi vermek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments