Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden leblebi almak

Rüyada birinden leblebi almak

Rüyada birinden leblebi almak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada birinden leblebi almak gördüyseniz:

  • Sosyal bir faaliyete katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada leblebi şekeri görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret eder.

Rüyada beyaz leblebi yemek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada leblebi satın almak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kavrulmuş leblebi görmek hasret içinde kalacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden leblebi almak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, borcunun da hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada leblebi istemek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, vefalı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada leblebi vermek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işarettir.

Rüyada sıcak leblebi görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments