Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kurşun vermek

Rüyada birine kurşun vermek

Rüyada birine kurşun vermek programların ve projelerin tutmayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kazançlı işler yapılacağına, itibar kazanacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, elinize para geçeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kurşun vermek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ana baba sözü dinlemeye işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem toplamak kırılan kalplerin barışacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kurşunla vurulup ölmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun madeni görmek bilgi ile donanacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla kurşun atmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Rüyada evinin kurşunlandığını görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, yeni siparişler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun çıkarmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşuna hedef olmak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, dünya mallarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments