Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun madeni görmek

Rüyada kurşun madeni görmek

Rüyada kurşun madeni görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, sevilen bir dostun geleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kurşun madeni gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Rüyada kurşun madeni görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasına madeni para vermek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada eski madeni para görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına tabir olunur.

Rüyada bozuk madeni para görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada madeni bozuk para görmek duygularının karşılık göreceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına tabir olunur.

Rüyada tuz madeni görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada madeni para toplamak manevi olarak huzur içinde olacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Rüyada bor madeni görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments