Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma görmek

Rüyada kuma görmek

Rüyada kuma görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine tabir olunur.

Rüyada kuma gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Rüyada ayaklarını kuma gömmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuma olduğunu görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kuma atlamak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, dünyasının iyileşmesine, beklentilerin hızla gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuma getirmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına inanılır.

Rüyada kuma bulanmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Rüyada kuma gömülmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments