Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma almak

Rüyada kuma almak

Rüyada kuma almak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, fesada bulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet eder.

Rüyada kuma almak gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Rüyada kuma gitmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuma gelmesi görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, imkânsızı başaracağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet eder.

Rüyada kuma tırmanmak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuma saplanmak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kuma gitmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuma saklanmak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada kuma uzanmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada ayaklarını kuma gömmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments