Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma düşmek

Rüyada kuma düşmek

Rüyada kuma düşmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuma düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Rüyada kuma düşmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, yeni bir semte taşınılacağına, günbegün kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kuma oturmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada birini kuma gömmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuma gitmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendini kuma gömmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuma yazı yazmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına işaret eder.

Rüyada kuma atlamak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments