Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah külot görmek

Rüyada siyah külot görmek

Rüyada siyah külot görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah külot gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Rüyada siyah dantelli külot görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap almak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah külot giymek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, kişinin daha çok kazanacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada siyah külot almak eşlerin muhabbetinin artacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine alamet eder.

Rüyada siyah külot görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi külot görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments