Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külot satmak

Rüyada külot satmak

Rüyada külot satmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada külot satmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Rüyada külot satmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalettir.

Rüyada beyaz erkek külodu görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah külot giymek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada sütyen külot görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni külot giymek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada külotunu görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada lekeli külot görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, deneyim kazanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine yorulur.

Rüyada siyah külotlu çorap almak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments