Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kına yakmak

Rüyada siyah kına yakmak

Rüyada siyah kına yakmak gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, işlerin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada siyah kına yakmak gördüyseniz:

  • Seçimleriniz karşıt fikirlerle karşılaşmanıza neden olabilir veya fikirleriniz ilerlemenizin önüne geçebilir.

Rüyada saça siyah kına yakmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kına yakmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiye kına yakmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada başa kına yakmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak kendini bunu başaracağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kafasına kına yakmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments