Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri kemer takmak

Rüyada deri kemer takmak

Rüyada deri kemer takmak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, rahat edileceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada deri kemer takmak gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Rüyada deri kemer takmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah deri kemer görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada yılan derisi kemer görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iyi şartlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada deri kemer görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı deri kemer görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalet eder.

Rüyada birine kemer takmak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada mavi kemer takmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, isabetli adımlar atılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer takmak bunun şans olacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments