Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş topu atmak

Rüyada ateş topu atmak

Rüyada ateş topu atmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ateş topu atmak gördüyseniz:

  • Otorite pozisyonundaki kişilerle ilişkilerde veya seyahatler esnasında problemler yaşanabilir.

Rüyada ateş topu atmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine inanılır.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşten topu görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada havada ateş topu görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işarettir.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalet eder.

Rüyada gökten ateş topu görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, bebek sahibi olunacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments