Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kar atmak

Rüyada birine kar atmak

Rüyada birine kar atmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, borçların kapanacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Rüyada birine kar atmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızı kutladığınız ortamlar aşk hayatınıza da olumlu etki yapabilir.

Rüyada kar atmak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada köpeğe kar atmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kar topu atmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kar atmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada kürekle kar atmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada pencereden kar yağmış görmek ticarette şansının yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kar yağarken yürümek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada kar ve yeşillik görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, rahatsızlık duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments