Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar atmak

Rüyada kar atmak

Rüyada kar atmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, başarılı bir insan olacağına, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kar atmak gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Rüyada köpeğe kar atmak yüzünün de yerlere düşeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına delalet eder.

Rüyada birine kar atmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına yorulur.

Rüyada kürekle kar atmak çarelere kavuşacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar atmak işinin ehli olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada birine kar topu atmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada kar satmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada karnından yaralanmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sorunların aşılacağına yorulur.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments