Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve yeşillik görmek

Rüyada kar ve yeşillik görmek

Rüyada kar ve yeşillik görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, büyük miktarda para kazanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar ve yeşillik gördüyseniz:

  • Detaylı düşünülmeden atılan adımların veya yapılan değişikliklerin olumsuz sonuçları olabilir.

Rüyada yeşillik içinde kar görmek işinde en iyisi olacağına, hak yemeyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Rüyada kar ve yeşil görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kar ve yeşillik görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik üstünde kar görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, maddi ve manevi zarara uğranacağına, tersliklerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşillik üzerinde kar görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik ve kar görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kar görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments