Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe kar atmak

Rüyada köpeğe kar atmak

Rüyada köpeğe kar atmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, sağlığının da bozulacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada köpeğe kar atmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerle karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada köpeğe kar atmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, korkularından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birine kar topu atmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, hasta olacağına işaret eder.

Rüyada birine kar atmak üzüleceğine, bunun farkına varacağına, büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada kar atmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürekle kar atmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına yorulur.

Rüyada kar ve köpek görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada karnında köpek görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar köpeği görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments