Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden kar yağmış görmek

Rüyada pencereden kar yağmış görmek

Rüyada pencereden kar yağmış görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden kar yağmış gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada pencereden kar yağmış görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, sonunda mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kar yağarken denize girmek huzurlu hissedileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar yağarken araba kullanmak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar yağarken uyumak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zamansız yağan kar görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar yağmış dağ görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmış kar görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok kar yağmış görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments