Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kabak vermek

Rüyada birine kabak vermek

Rüyada birine kabak vermek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kendini her konuda geliştireceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada birine kabak vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada kurutulmuş kabak görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kabak çekirdeği satın almak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye kabak vermek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bunalıma gireceğine işaret eder.

Rüyada kabak salatalık görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına alamet eder.

Rüyada kabak köftesi görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına işarettir.

Rüyada kabak ekmek bir dediğini iki etmeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birine kabak vermek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kabak reçeli yapmak maneviyata daha çok önem verileceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, en küçük sorunda parlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments