Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak çekirdeği satın almak

Rüyada kabak çekirdeği satın almak

Rüyada kabak çekirdeği satın almak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, onu yalnız bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada kabak çekirdeği satın almak gördüyseniz:

  • Evden para kazanmanın yolarını bulabilir veya maddi gelirlerinizi arttırmanıza yardımı olabilecek konularda yeni eğitimler alabilirsiniz.

Rüyada kabak çekirdeği satın almak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği yemek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kabak çekirdeği görmek bütçesinin genişleyeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, elinin darlık görmeyeceğine işarettir.

Rüyada kabak çekirdeği yediğini görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına işarettir.

Rüyada kabak çekirdeği almak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kabak çekirdeği vermek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kabak çekirdeği yemek görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kabak çekirdeği kabuğu görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments