Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kabak vermek

Rüyada ölüye kabak vermek

Rüyada ölüye kabak vermek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, iş değişikliğine gidileceğine delalettir.

Rüyada ölüye kabak vermek gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Rüyada ölüye kabak vermek bereket ve zenginlik olacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, ticarette ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada tatlı kabağı yemek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kabak satmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalettir.

Rüyada kabak istemek prestij kaybı yaşayacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kabak pişirmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kabak tatlısı pişirmek içinin de rahat edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kabak yetiştirmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Rüyada ağaçta kabak görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments