Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak salatalık görmek

Rüyada kabak salatalık görmek

Rüyada kabak salatalık görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet eder.

Rüyada kabak salatalık gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmamanız veya sözlerinizin arkasında durmamanız sorun yaratabilir.

Rüyada kabak ve salatalık görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına alamet eder.

Rüyada kabak salatalık görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada salatalık kabak görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada salatalık toplayıp yemek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş salatalık görmek daha güçlü hale geleceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çaresiz durumlarda kalacağına yorulur.

Rüyada salatalık bahçesini görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde salatalık görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada salatalık ektiğini görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments