Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak ekmek

Rüyada kabak ekmek

Rüyada kabak ekmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kabak ekmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Rüyada kabak tohumu ekmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak ekmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada kabak ekmek görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerin aksamayacağına yorulur.

Rüyada bahçeye kabak ekmek onlarla arasının açılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine rivayet eder.

Rüyada çürük kabak görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada salatalık kabak görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kabak tatlısı görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, büyük başarıla kazanacağına işaret eder.

Rüyada kabak tohumu görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments