Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine iyilik yapmak

Rüyada birine iyilik yapmak

Rüyada birine iyilik yapmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada birine iyilik yapmak gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Rüyada düşmanına iyilik yapmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada birisine iyilik yapmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına tabir olunur.

Rüyada birine iyilik yapmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada düşmana iyilik yapmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi dost görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada iyi arkadaş görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada iyilik meleği görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments