Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek

Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek

Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, uygulayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada işlerin iyi gittiğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız sizi mutlu eden kişiler, yerler veya olaylarla aranıza girebilir.

Rüyada iyi bir iş teklifi almak evindeki huzurun bozulacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir iş bulmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada iyi bir işe girdiğini görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek bir daha kopmayacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada iyi bir işe girmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada iyi bir iş sahibi olmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok iyi yüzmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada hastayı iyileştirmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments