Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine iyilik yapmak

Rüyada birisine iyilik yapmak

Rüyada birisine iyilik yapmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisine iyilik yapmak gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Rüyada düşmana iyilik yapmak kazalara ve belalara yakın duracağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sonunda maddi zarara gireceğine inanılır.

Rüyada birine iyilik yapmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine inanılır.

Rüyada birisine iyilik yapmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanına iyilik yapmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada iyi geçinmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü iyileştirmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi iyileştirmek büyük çaba sarfedeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada yatalak hastayı iyileşmiş görmek fakir çocukları giydireceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments