Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi dost görmek

Rüyada iyi dost görmek

Rüyada iyi dost görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada iyi dost gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada iyi dost görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin düzeleceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine delalettir.

Rüyada en iyi dostunu görmek güvenini sarsacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği dostunu görmek geniş bir rızka kavuşacağına, ele geçen kazancın azalacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir dosta sarılmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Rüyada aslanla dost olmak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir dostunu görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada dostundan ayrılmak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada dostunu üzgün görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments