Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ilaç görmek

Rüyada beyaz ilaç görmek

Rüyada beyaz ilaç görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına işarettir.

Rüyada beyaz ilaç gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak paylaşımı gerektiren konulara girmeniz durumunda talihsiz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz ilaç içmek adımlarını daha sağlam atacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ilaç görmek ömür boyu başarılı olacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ilaç içip kusmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet eder.

Rüyada birinin ilaç verdiğini görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil ilaç görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada boş ilaç kutusu görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına yorulur.

Rüyada ilaç yapmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada hastaya ilaç vermek büyük miktarlarda para kazanılacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments