Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarıya çiş yapmak

Rüyada dışarıya çiş yapmak

Rüyada dışarıya çiş yapmak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışarıya çiş yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilir veya sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.

Rüyada dışarıya çiş yapmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalettir.

Rüyada dışarı çiş yapmak emrinde insan çalıştıracağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dışarı tuvaletini yapmak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak bazı operasyonlar geçireceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada dışarı kaka yapmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Rüyada dışarıda tuvaletini yapmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dışarıda banyo yapmak gülen yüzünün de solacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments