Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çikolata yedirmek

Rüyada birine çikolata yedirmek

Rüyada birine çikolata yedirmek güzel günler yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, maddi gücünün eksileceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine inanılır.

Rüyada birine çikolata yedirmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle iş birlikleri yapabilir, alışılmadık yerleri ziyaret edebilir veya ilginç kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek sevinçli haberlerin alınacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına yorulur.

Rüyada birinin çikolata yediğini görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek zenginliğe kavuşulacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments