Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata içinde yüzmek

Rüyada çikolata içinde yüzmek

Rüyada çikolata içinde yüzmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada çikolata içinde yüzmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Rüyada çikolata içinde yüzmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına inanılır.

Rüyada kutu içinde çikolata görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada selin içinde yüzmek işlerin düzene gireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine inanılır.

Rüyada lağım içinde yüzmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada bokun içinde yüzmek kendisini yıpratacağına, umutsuzluk yaşanacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz içinde yüzmek güzel sözler işiteceğine, depresyona gireceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada derenin içinde yüzmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına delalettir.

Rüyada süt içinde yüzmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments