Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çarşaf sermek

Rüyada birine çarşaf sermek

Rüyada birine çarşaf sermek üzüntülü bir haber alınacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, işlerinin yolundan çıkacağına delalet eder.

Rüyada birine çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Antipati kazanmayın.

Rüyada yatağa çarşaf sermek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kararlarına saygı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı sermek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada beyaz çarşaf sermek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere çarşaf sermek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe çarşaf sermek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birine çarşaf sermek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sağlığının geri geleceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments