Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşaf sermek

Rüyada beyaz çarşaf sermek

Rüyada beyaz çarşaf sermek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çarşaf sermek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek ruhunu güzelleştireceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada yatağa çarşaf sermek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere çarşaf sermek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yatak çarşafı sermek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Rüyada ipe çarşaf sermek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine çarşaf sermek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments