Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipe çarşaf sermek

Rüyada ipe çarşaf sermek

Rüyada ipe çarşaf sermek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, kendisini yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada ipe çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişi sizden biraz daha romantizm bekliyor.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek aksiliklerin son bulacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipe çarşaf sermek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada yatağa çarşaf sermek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, işlerinin yolunda gideceğine, dünya malı edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf sermek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine çarşaf sermek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, moralinin yükseleceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı sermek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada yere çarşaf sermek hedeflerine kavuşacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, ilerleyemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments