Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak çarşafı sermek

Rüyada yatak çarşafı sermek

Rüyada yatak çarşafı sermek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yatak çarşafı sermek gördüyseniz:

  • Bilginizi arttırıcı veya yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada yatak çarşafı sermek çaresizliğinin büyüyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yatağa çarşaf sermek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, dilediği gibi yaşayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yere çarşaf sermek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada birine çarşaf sermek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, farklı kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada ipe çarşaf sermek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, kötü kişilere yakın olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çarşaf sermek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments